Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst- en vertrekinformatie

Waddeneiland Texel is per veerboot bereikbaar. De veerdienst TESO vaart elke dag op het halve uur vanuit Den Helder naar Texel. Op de veerboten is plek voor ruim 300 voertuigen en 1750 passagiers. Reserveren is niet nodig. Een kaartje voor de veerboot kun je vooraf online kopen, maar ook ter plaatse aan het loket. Op drukke dagen dien je bij het loket rekening te houden met langere wachttijden. Kijk voor de actuele vaartijden op www.teso.nl.

Algemene parkinformatie

Parkeren

Huurders van type T4A, T5AM, T6A, T6AB, T6AM (comfort), T6A Comfort, T6BM, T6B, T6C, T8A Buytengors en Schilpbanck kunnen hun auto bij het vakantieverblijf parkeren. Huurders van type T5A, T4 Comfort en TX4 kunnen hun auto in de nabijheid van hun verblijf parkeren, waar tevens bagagewagentjes ter beschikking staan.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Servicepakket

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 22.00 uur. Kom je aan op een andere dag of buiten de openingstijden van de parkreceptie? Meld je dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)222 317 290.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als je arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Huurders van type TX4 kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Je gebruikt de Keycard om je vakantieverblijf te openen. Huurders van de overige types kunnen zich melden op de receptie. Op vertoon van je bevestiging ontvang je de sleutel van je verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf
  • toegang subtropisch zwemparadijs Calluna
  • legitimatie op het park

 

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

WiFi

Je kunt de WiFi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van Kustpark Texel hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs Calluna. Wanneer je in het bezit bent van een Keycard kun je hiermee tijdens openingsuren je toegangskaarten verkrijgen. Wanneer je niet in het bezit bent van een Keycard kun je je toegangskaarten ophalen bij de receptie. De toegangskaarten zijn geldig tijdens je vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart.

Inventaris

In je vakantieverblijf tref je een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op je vertrekdag dien je het vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten. Gasten die verblijven in de types T4A, T5A, T5AM, T6A, T6AB, T6AM, T6BM, en T6B, T6C, T8A, Buytengors en Schilpbanck dienen de sleutel voor 10.00 uur inleveren bij de parkreceptie. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Na je vertrek zal de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest je een waarborg à € 65,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar je overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien je IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

<