Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad Calluna

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het zwembad momenteel gesloten.

Zwembad Calluna is een ideaal familiebad met een royaal strandbad, een 85 meter lange glijbaan, een 25 meter lang wedstrijd-en golfslagbad, een waterpaddestoel, een wildwaterkreek, 2 ruime whirlpools met watermassage-banken en voor de allerkleinsten een peuterbad. Om uw dag compleet te maken kunt u voor versnaperingen, drankjes en maaltijden terecht bij onze snackbar, zowel binnen als buiten het zwembad. De snackbar is gedurende de midweek gesloten.

Gasten van Kustpark Texel hebben gratis toegang tot het zwemparadijs. Tijdens drukke periodes gaan de parkgasten altijd voor op bezoekers van buitenaf.

Maatregelen rondom coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan komen zwemlessen en overige activiteiten te vervallen. Daarnaast gelden er op dit moment extra regels:

  • Blijf thuis bij klachten zoals koorts, verkoudheid, hoesten of niezen
  • Trek thuis alvast uw badkleding aan
  • Meld u altijd eerst bij de zwembadreceptie
  • Om afstand te kunnen bewaren kan er maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd komen zwemmen
  • Na het zwemmen kunt u zich omkleden in de kleedruimte

Reserveren

Om drukte in het zwembad te vermijden, werken wij met tijdsloten. Wilt u komen zwemmen? Het reserveren van een tijdslot is verplicht.

Lessen

Naast het zwemparadijs, beschikken we over de mogelijkheid tot het volgen van lessen zoals baby- en peuterzwemmen en ABC zwemmen. Bekijk de mogelijkheden.