Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Kustpark Texel is gelegen in een unieke omgeving. Vlak polderlandschap omringd door duinen en pittoreske dorpjes, stolpboerderijen en heel veel schapen. Op Texel wonen ongeveer evenveel schapen als mensen. In de lente zijn er dan ook heel veel lammetjes op het eiland! Het prachtige en unieke landschap maakt van een vakantie op Kustpark Texel tot een unieke ervaring. Texel is eigenlijk Nederland in het klein, het landschap wisselt zich af van polder tot bos en van van duin tot weiland. Het vakantiepark ligt dicht bij de duinen en het strand en bevindt zich op loopafstrand van de bruisende stad De Koog. Vervelen is er op dit eiland niet bij: er is 30 kilometer aan strand, zeehondjes spotten, lammetjes knuffelen, wandelen en fietsen in de Slufter, parachute springen, strandjutten of één van de zeven gezellige dorpen verkennen. Regelmatig zijn er gezellige markten en braderieën op Texel. Tijdens de zomermaanden is er elke week wel een markt te bezoeken, maar wist u dat Texel ook haar eigen Kerstmarkt heeft? De mogelijkheden zijn eindeloos, het gehele jaar door. Op Texel is er altijd wat te doen!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.