Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
rating-pie

Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.572 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8.2
  • Kindvriendelijkheid
    8
  • Onderhoud
    6.9
  • Schoonmaak
    6.8
  • Service point
    8.2
  • Vakantieverblijf
    7.3
  • Zwembad
    7.4

Bekijk 3.572 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Ons huis 4 persoons was veel ruimer dan het gehuurde andere huis voor 6 personen

Ruime keuken en tuin! Zalig

Tennisbaan kan wel opknapper gebruiken !

Personeel erg vriendelijk en park mooi gelegen dicht bij de Koog.

Genoten !

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Chris Gerdsen
Datum: 21 mei 2024

Wij vonden het jammer dat je in de avond geen mogelijkheid hebt om gezellig te eten alleen snacks maar we hadden probleem met het toilet is keurig opgelost en verder hebben we het onder elkaar gezellig gehad en kijken op terug op mooie dagen gr Gerrie Gerdsen

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Op zich een mooi park alleen de service laat te wensen over konden bij aankomst er niet in pasje deed het niet! Licht deed het niet

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024

Altijd leuk daar

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Gerard Pereboom
Datum: 19 mei 2024

Zoals eerder vermeld waren er problemen met de toegangskaart en was er twee keer een stroomstoring.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Gerardus Smit
Datum: 18 mei 2024

Mooi park op een geweldige locatie

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024

Huisje gedateerd, geen probleem. Maar de schoonmaak beneden peil. Stofzuiger deed het niet, propvol viezigheid. Medewerker park had nog nooit zoiets gezien. Let op, veel mieren in het huisje. Badkamer en toilet niet echt schoon. Onder de bedden stof. Verder heerlijke vakantie gehad door het mooie weer.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024

Leuk park, ruim opgezet, snelle oplossing bij gebreken.

Suggestie, handleiding voor gebruik magnetron, inventarislijst van bestek, pannen etc. in het huisje.
handleiding gebruik TV

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024

Ligging en rust

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.