Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.742 beoordelingen

Anoniem02 Nov 2018

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anika18 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

We hebben een heerlijk verblijf gehad in huisnummer 640 van Kustpark Texel. Het huis is lekker ruim en prima ingericht. Het geheel ziet er wel wat gedateerd uit maar het was keurig verzorgd en schoon. Fijne tuin, lekker ruim en rustig! De ligging van het huis t.o.v. centrumgebouw is centraal. Omdat wij een hond bij ons hadden was de ligging t.o.v. hondenveldje ook prettig.
Onze dochter van 2.5 heeft een fijne tijd gehad met Koos en het animatieteam.


Na vertrek bleek dat we een jasje en sjaal vergeten waren mee te nemen van de kapstok. Na een telefoontje met de receptie was het snel geregeld en onze vergeten spullen zijn per post na gestuurd. Wat een service, super!

Anoniem17 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Anoniem17 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Daar wordt je blij van

Elle Rowbottom17 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Huisjes was niet echt schoon. Veel stof. Vooral luxaflex dikke laag stof. Vensterbanken. Raamkozijnen. Boven lag vol zand, niet gezogen. Badkamers smoezelig. Boven wc plankje niet schoon. Verder de grote oppervlakken wel schoon. Maar het was niet echt fris. Afzuigkap vettig.

Sommige lampen deden het niet. In de keuken twee. Nachtkastje geeneens een stekker voor lamp.

Tv geen digitale ontvangst. 1 tv in slaapkamer geen CI module.

Super fijn afgesloten tuin maar gras is lelijk en vol kuilen. Maar geen ramp.

We misten erg een hor. Vooral slaapkamers. Het was bizar heet boven. Zeer slecht geslapen maar je kan geen raam open doen vanwege de muggen. Als de dakraam (velux) op zijn minst een hor had, was het super geweest. Alsjeblieft, regel een hor in de slaapkamer!

De vaatwasser liep een keer vast. Met een fabriek reset kreeg ik hem weer aan de praat.

Bij aankomst alle putjes in douche, bad en wasbakken verstopt. Water liep niet door. Uiteindelijk kwam technische dienst het oplossen.

De matrassen zijn vreselijk. We hebben allemaal slecht geslapen. Totaal geen ondersteuning er meer in. Super slap. De kussens ook veels te dun. Moeder kreeg tweede nacht echt nekklachten. Ander huisje vorig jaar had veel betere matrassen. Maar dit huisje drama. We kwamen uitgeput thuis wegens het zeer slecht slapen.

Als service zou ik wat hout aanbieden voor de kachel. We hebben in den Burg geen plek kunnen vinden waar we hout konden halen. Geef anders adressen waar het is te halen.

Verder is locatie, twee parkeerplekken, afgesloten tuin voor de honden ideaal! Locatie is fantastisch.

We komen zeker terug maar we hopen serieus dat jullie bovenstaande oppakken. We hebben best een flink bedrag betaald (net nog hoogseizoen) en die kleine dingen moeten dan wel in orde zijn. Het heeft nml wel negatief impact gehad op onze comfort en even weekendje eruit met allemaal zeer stressvolle levens. Was teleurstelling.

Anoniem17 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Anoniem17 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Schoonmaak

A.P. Pijnenburg17 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Schoonmaak

het personeel en de koog

Rob17 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Leuk park en ideaal voor jonge gezinnen.
Plastic bordjes en bestek voor (kleine) kinderen is niet aanwezig.

Estrella Egas17 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Eerder hebben wij op het park echt super gezeten maar dit keer was het door de amper schoongemaakte staat van het chalet een echte tegenvaller...
Een plakkende, vieze vloer, een vies bord in de kast, nog servies in de vaatwasser, vet aan de zijwanden in de keuken, spinnenwebben naast mijn bed, etc.
Misschien is de optie tot zelf schoonmaken bij vertrek niet zon goed idee? Een betere na controle hierop wil misschien ook wel eens helpen.
Bij aangeven bij de receptie is er daarna wel nog een dweil doorgehaald maar dat was het dan ook wel.
Zo jammer want ondanks onze eerdere top ervaring bij jullie ben ik nu wat huiverig om weer te boeken.

H. Den Houdijker17 Sep 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Schoonmaak