Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 18.240 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad

Naam: R. Wildeman
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anita Geelen
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Bij aankomst was ons verblijf niet schoon,met name het toilet was vies, er zaten nog poep resten in de pot, hebben zelf alles nog moeten schoonmaken

Naam: Gerda van Wees
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

.

Naam: Lidy Welscher
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Heb ik al gedaan bij vorige !!!!!

Naam: Ramon Tigelaar
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park, in het na seizoen betaalbaar en daardoor komen wij zeker terug om het mooie texel verder te ontdekken

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gezellig familieweekend gehad in een heerlijk ruime schone luxe villa met mooie keuken, fijne zithoek binnen en buiten.
Met Kwaliteitsbedden, fijne badkamers en een heerlijke sauna.
Gebruik gemaakt van t zwembad en de tennisbaan met betonnen ondergrond (die bijna aan zijn eindje is)

Naam: Marjolein Siemens
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Restaurant niet uitnodigend, helaas savonds niks te doen op het park. Winkel pas om 8.30 open op dag van vertrek. Huisje kan wel wat verf onderhoud gebruiken. Groen netjes onderhouden op het park. Inventaris is alles wat je nodig hebt aanwezig. Slaapkamers waren niet goed schoon lag allemaal nog kinder speelgoed onder de bedden