Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 april 2024

Mooie chalets, modern afgewerkt en keurig schoon.
Zelf zou ik dit park niet snel aanbevelen omdat het ontzettend ver lopen is naar het chalet met al je koffers, geen karretjes beschikbaar. Ook is het er savonds heel erg donker en de weinige parkeerplekken zijn slecht verlicht.
Naar het zwembad lopen is met kleine kinderen absoluut niette doen, de afstand is echt te groot.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    5
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Er stond voor mijn ouders een felicitatie pakketje klaar, super attent. Dat geeft aan hoe betrokken jullie zijn bij jullie klanten. Wij konden ons adres eerst niet vinden maar mbv de jongens van ik noem ze even housecleaning gevonden. Bij aankomst huisje huisje enige wat wat wij aantroffen was een losse ventilatie roostertje onder de koelkast, die heb ik er zelf in kunnen zetten, slot van de wc deur die het niet deed en de badkamer verwarming lekte (bij vertrek doorgegeven). Het zwembad was net zoals de vorige keer ook weer schoon. De park an zich zach er ook weer tiptop uit, goed om te zien dat die oude stacaravans weg zijn en er vernieuwing is. Houdt het park jong en fris. Ga zo door

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Rixt Schotanus
Datum: 03 april 2024

Heel fijn gehad. Het enige minpunt was het bijgeboekte Paasontbijt. Dat was slecht.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

We hebben een fijn paasweekend gehad, jammer dat het restaurant dicht was. Verder prima verblijf en schoon.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 april 2024

In het huisje hoort de inrichting er netjes uit te zien. Dat was bij ons absoluut niet het geval. Uiteindelijk is het keurig opgelost met de aanbieding van een huisje dat zelfs groter was. Dit gebeurde pas nadat wij herhaald hadden de beschadigingen niet te accepteren evenals hogere kosten. Dit is niet de juiste gastvrijheid.
Wordt het schoonmaken van de gasten zelf wel voldoende gecontroleerd en hersteld waar dit onvoldoende is?

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    8
  • Service point
    2
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 maart 2024

Ik vind de huurprijs voor een drie dagen e-bike te hoog

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2024

Goed park, wordt goed gekeken naar vernieuwingen, fijne faciliteiten

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2024

Keycard deed bij aankomst niet dus dan moet je alsnog wachten en naar receptie na een lange reis. Dat is jammer. Verder was het prima in orde allemaal.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.