Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bekijk 0 reviews

Naam: JE Jissink
Datum: 15 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juni 2024

We vinden het een mooi groen en ruim park

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Gerard Hoeykens
Datum: 15 juni 2024

wij hebben een goede vakantie gehad op loopafstand van het gezellige dorpje

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Diana Plas-Hilhorst
Datum: 14 juni 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024

Het is een fijnpark om te verblijven

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024

Het verblijf is goed. Maar sindsdien het in bezit is van een particulier is het onderhoud achteruit gegaan en de meubels gewijzigd wat niet voor iedereen geschikt is. Gezien het bedrag wat je hiervoor betaald, voldoet het daarin niet aan de verwachtingen. Omdat wij het huisje meerdere keren hebben geboekt, zie en merk je het verschil.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Gijs Meijer
Datum: 14 juni 2024

Fijn laagdrempelig park, je kunt van alle kanten het park op. Veel groen met het prachtige huisje wat wij hadden kan je vakantie niet meer stuk. Ook al zit het weer niet mee.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Karel v.d. Boogaard
Datum: 14 juni 2024

Beste mensen, wij hebben een fijn verblijf gehad bij jullie op het park ! Ondanks de regen was het een heerlijke, rustige en mooie vakantie op jullie fijne eiland ! Ga zo door, dank je wel en tot ziens !!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024

Wel goed ervaren, het is een mooi park, alleen het chalet kon schoner.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Anoek Breeuwer
Datum: 14 juni 2024

Ik vond het een heel fijn park om in te verblijven

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.