Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Stacaravan achterstallig onderhoud

De sta caravan viel tegen. Inrichting leuk alleen de meubels zijn niet top en heel veel achterstallig onderhoud. Caravan staat zo scheef dat wij zeeziek er van werden. Deuren bleven daardoor niet open staan, wc reservoir viel er zo wat af. De schoonmaak/hygiëne bij binnenkomst was niet zoals het hoort.

rating-pie
Naam: gerard
Datum: 07 juli 2024

de accomodatie en ontvangst en uitleg door het personeel tevens het afhandeling bij een storing de snelle komst van de monteur

rating-pie
Naam: Henny
Datum: 07 juli 2024

Toppark Texel

Top locatie

rating-pie
Naam: Henny
Datum: 07 juli 2024

Klacht

We komen aan bij het chalet,nr.49, het zag er havenloos uit, de haak om de buitendeur vast te zetten, hield ik in mijn hand.Er was weinig makkelijk meubilair om in te zitten, volgens info was er een makkelijke stoel met 2 leuningen en een bank. Tuinmeubilair bestond uit4 eenvoudige stapelstoelen.In de slaapkamers waren er kleine vierkante tafeltjes voor o.a. snurk-apparaat, dat moest op de grond staan, ( dat is toch van de zotte), ook je bril of smartphone kon je er niet kwijt. Later hoorden we dat die chalets gerenoveerd moesten worden. Ook zaten we zoals gewoonlijk een heel eind weg van het hoofdgebouw.Ook stonden de e-bikes voor verhuur buiten in de regen, dat is slecht voor die fietsen. Het personeel was super-vriendelijk, ze liepen het vuur uit hun sloffen.Gelukkig kregen we voor de laatste 2dagen nog een heel mooi huis aangeboden, dat was fantastisch. Dat hadden we eigenlijk al op 1 Juli moeten hebben en niet op 3Juli, dan hadden we nog lekker kunnen genieten zonder stress. Dat chalet was een krot, om met mijn Opa te spreken kas verrot. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, H.van de Meent.

rating-pie
Naam: Ivo
Datum: 06 juli 2024

We hebben ons heerlijk vermaakt. Veel te doen in de omgeving, voor kinderen ook leuke speelplekken op het park. Stacaravans hebben achterstallig onderhoud.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    7
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Jan Opmeer
Datum: 06 juli 2024

Ligging is uitstekend. Goed bereikbaar. Een reden om terug te komen ;-)

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Siemen
Datum: 05 juli 2024

Huisje 539

Het huisje 539 waar we toch wel veel geld voor betalen als vakantiehuis, was meer dan niet schoon. Het zou Roompot staan te prijzen wanneer ze andere schoonmaak afspraken zouden maken. Het leek nu net of het huisje 5 jaar niet verhuurd was. Hé washok erg smerig, de vloer in het huis erg vies en spinnenwebben overal in het huis. Daarnaast de toiletten niet schoon. Na drie maal hier een opmerking over hebben gemaakt zelf met een Franse slag het huisje schoongemaakt. Maandag alsnog (na de 4de keer opmerken) een schoonmaker, maar die heeft niet veel gedaan terwijl we weg waren. Erg jammer deze ervaring.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 juli 2024

Fijne lokatie maar horeca minimaal.

Wij vonden het horeca deel niet naar onze verwachting. De automaat om je limonade uit te halen vonden we niet klantvriendelijk en onduidelijk in de gebruiksaanwijzing. Het personeel moest vaak aan gasten uitleggen hoe het werkte. En dan wordt er €10,- afgeschreven dat later weer verrekend wordt. Rare regel. De minimarket was wel érg mini. Met een personeelslid erbij zou je ook op het terras kunnen bedienen en zou dit meer opleveren voor jullie. Zou ook gezelliger zijn… Onze accommodatie hadden we de afmetingen niet goed ingeschat bij het boeken. Wij vonden voor onze leeftijd(60+) het toilet erg laag en krap en naast het 2 persoonsbed was erg weinig ruimte om in en uit bed te komen. Op het sanitair na was de accommodatie prima.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 juli 2024

Kom zeker hier weer terug.👌

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.