Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow Texel

De stoere rode vuurtoren is het symbool voor het heerlijke Waddeneiland Texel. Het is de enige vuurtoren in Nederland die een schitterend uitzicht biedt over de Noordzee, de Waddenzee, het nabijgelegen Vlieland en natuurlijk Texel zelf. Dit veelzijdige uitzicht vanuit de vuurtoren is net zo afwisselend als het eiland zelf. Uw bungalow op Texel is omringd met een zeer karakteristiek landschap, namelijk een fraaie duinenpartij, 30 kilometer kust, mooie natuurgebieden en zeven leuke dorpjes. Het bruisende dorpje De Koog is zelfs vanaf Kustpark Texel aan te lopen. De bungalows in Texel zijn een ideale bestemming voor iedereen, Texel biedt namelijk veel variatie. U kunt hier heerlijke relaxen en van de natuur genieten, maar ook actief bezig zijn of een avondje stappen. Ook het vakantiepark biedt veel vermaak voor alle leeftijden, maar tevens een uitstekend comfort en wellness faciliteiten om even helemaal tot rust te komen.

Meer over Kustpark Texel

Verschillende typen bungalows op Texel

Er zijn verschillende typen vakantiewoningen op dit complete vakantiepark. U kunt hier kiezen voor een chalet of een klassieke villa. Voor welke accommodatie u ook kiest, ze zijn allemaal even comfortabel ingericht en hebben allemaal wifi. Er zijn ook accommodaties die ook nog eens een infrarood sauna hebben of extra luxe zijn uitgevoerd met bijvoorbeeld vloerverwarming, een open haard of sfeerhaard of een bubbelbad. Ook zijn er gelijkvloerse accommodaties, vakantiehuisjes met aanpassingen voor mindervaliden, geschakelde of vrijstaande vakantiewoningen. Het park zelf kent veel faciliteiten, zoals het zwembad, de vele animatie, sport- en spel activiteiten, fietsverhuur< of de gezellige plekjes voor een hapje of een drankje. Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke last minute op Texel, dan is dit vakantiepark zeker een aanrader. Het vakantiepark ligt vlakbij het strand achter de duinen en is dan ook een ideale locatie om lekker even uit te waaien op het strand of om gewoon te luieren in de zon.

Ontdek onze accommodaties

Texel, een veelzijdig eiland

Met 30 kilometer kustlijn begrijpt u vast wel dat op Texel veel watersporten te vinden zijn, maar er zijn ook tal van mooie wandel- en fietsroutes. De actieve vakantieganger kan hier echt zijn hart ophalen. Een rit te paard op het strand of een parachutesprong maken, het kan allemaal tijdens een verblijf in een bungalow op Texel. Maar u kunt ook de zeven leuke dorpen gaan bezoeken, ze ademen allemaal een andere sfeer uit. Het ene dorp is leuk om te winkelen of om te stappen en het andere dorp staat weer bekend om zijn monumentale pandjes of zijn authentieke haven met de verse vis. De natuur en dierenliefhebber komt op Texel ook niets te kort. Bruinvissen of zeehonden die weer klaargestoomd worden om terug te keren in de natuur ziet u bij Ecomare en tijdens een robbentocht is de kans groot dat u er eentje of meerdere spot. Lammetjes knuffelen of schaapjes bekijken is niet zo moeilijk op Texel, er zijn minimaal 15.000 schapen op het eiland. In de mooie natuurgebieden op het eiland kunt u de bijzondere vogelpopulatie bekijken. Genoeg te doen dus op het eiland, zelfs op gebied van cultuur. Luister naar de spannende juttersverhalen bij Kaap Skil of bezoek het walvisvaardershuisje.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.