Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark De Koog

Bungalowparken bij De Koog op Texel hebben eigenlijk alles in de nabijheid voor een leuke vakantie. Deze sfeervolle badplaats heeft tal van leuke winkels, restaurantjes, terrassen en uitgaansgelegenheden. Vanaf het strand loopt u zo de gezellige Dorpsstraat in en u loopt ook zo naar uw vakantiepark in De Koog. Daarnaast vindt u in De Koog allerlei mogelijkheden voor leuke uitstapjes. U kunt hier bijvoorbeeld gaan indoor karten als het weer wat minder is of een heerlijke bos- of strandrit te paard regelen. In De Koog vindt u tal van uiteenlopende activiteiten, u kunt een museum gaan bezoeken of er met de huifkar op uit trekken. Misschien vindt u het leuker om lekker te relaxen of uit te waaien op het strand. Bij de gezellige strandpaviljoens kunt u een tussenstop te maken en daarna een mooie duin wandeling maken door het prachtige natuurgebied. Het kan allemaal tijdens een vakantie in De Koog en dan zijn er ook nog de talloze mogelijkheden op de rest van het fraaie eiland Texel.

Rust, ruimte en vertier én alles in de buurt

Een ideaal vakantiepark in De Koog is Kustpark Texel. Hier vindt u behalve de comfortabele accommodaties ook nog aantal andere faciliteiten die een vakantie zo leuk maken. Bijvoorbeeld het zwembad waar het hele gezin kan genieten van de waterpret. Of de verschillende sport- en spelmogelijkheden op het park, de Kids Club met animatie voor de kinderen, de wellness faciliteiten en de andere opties. Het bungalowpark De Koog biedt ook fietsverhuur, zodat u heerlijk op de fiets het eiland kunt verkennen. De accommodaties zijn allemaal compleet ingericht. U heeft de keuze uit verschillende typen, bijvoorbeeld strandlodges, chalets, vrijstaande en geschakelde bungalows. Sommige accommodaties zijn in landhuisstijl, geschikt voor mindervaliden of hebben een bubbelbad of sfeerhaard. Er zijn zelfs accommodaties met een eigen sauna. Wifi hebben ze allemaal. Bij dit vakantiepark in De Koog kunt u genieten van de rust en ruimte, terwijl het vertier binnen loopafstand ligt.

Ontdek onze accommodaties

De ideale ligging van de vakantieparken in De Koog

Het bungalowpark in De Koog is ook een ideale plek om de rest van het eiland te ontdekken. Wandelend of fietsend komt u tal van mooie plekken tegen in dit fraaie en afwisselende landschap. U kunt bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan Ecomare, waar u een kijkje kunt nemen bij de zeehonden- en vogelopvang of bij het zeeaquarium. Maar u kunt ook het bijzondere natuurgebied De Slurfter gaan ontdekken met zijn kreken met zout water die dwars door het gebied stromen. Of maak eens een robbentocht op de Waddenzee. Ook de tocht op de Waddenzee waarbij u op garnalen kunt vissen is een bijzondere ervaring. Zoekt u meer uitdaging? Ga dan eens parachutespringen bij het Paracentrum op Texel en als dat te veel van het goede is, dan is een rondvlucht boven Texel natuurlijk ook leuk. Ook de zeven dorpen op Texel zijn allemaal een bezoek waard. Ieder dorp heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Zo kunt u lekker winkelen of een terrasje pakken in Den Burg en het beroemde witte kerkje of het theater bezoeken in Den Hoorn. Oosterend heeft een prachtige dorpskern en Oudeschild is de plek om lekker verse vis te eten.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.