Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Weekendje weg Texel

Een weekendje weg naar Texel is genieten van een veelzijdig landschap, veel vertier, rust en ruimte en tal van leuke andere activiteiten. Het unieke Waddeneiland biedt een decor van veel polders, 30 kilometer strand, prachtige duingebieden en 15.000 schapen. Maar niet alleen het landschap van Texel maakt het eiland zo leuk, ook de zeven gezellige dorpen ieder met hun eigen karakteristieke eigenschappen. Kustpark Texel ligt op loopafstand van de bruisende badplaats De Koog, maar zelfs De Cocksdorp in het uiterste puntje is vanuit het vakantiepark goed aan te fietsen. Prachtige routes door natuurgebieden, duinpartijen en door de polders brengen u eigenlijk op iedere plek. Heeft u geen fiets meegenomen? Dan huurt u hem gewoon op het park. De bezienswaardigheden, uitdagende sportieve activiteiten en leuke plekken om te ontdekken maken van een weekendje weg op Texel een onvergetelijke trip.

Meer over Kustpark Texel

Alles op loopafstand

Kustpark Texel is een ideale locatie voor een vakantie in De Koog. Vanaf het vakantiepark bent u met enkele minuten in de bruisende badplaats. De Koog biedt alles wat de vakantieganger zich kan wensen. Leuke restaurantjes en winkels, uitgaansgelegenheden en terrassen. Ook het strand en de duinen zijn op loopafstand van het vakantiepark. Op het complete Kustpark Texel kunt u heerlijke relaxen in de comfortabele accommodaties. Er zijn een aantal typen waar u uit kunt kiezen, namelijk de villa’s, de strandlodges en de chalets. Sommige accommodaties zijn geschakeld, andere vrijstaand en er zijn ook accommodaties die volledig gelijkvloers zijn. Ieder vakantieverblijf heeft WiFi, maar er zijn een aantal accommodaties die nog net even wat luxer zijn ingericht. Deze hebben bijvoorbeeld een eigen sauna of bubbelbad, vloerverwarming of een open haard of de accommodatie is speciaal ontworpen voor mindervaliden. Ook het park zelf kent veel extra’s, zoals het zwembad, tal van sport en spel activiteiten of animatie. Bij een weekend weg op Texel op dit heerlijke vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen.

Ontdek onze accommodaties

Leuke uitstapjes op het hele eiland tijdens een weekend weg op Texel

Kustpark Texel is een ideale uitvalsbasis om van hieruit van alles te ondernemen. Het vakantiepark ligt vlakbij het Nationaal Park Duinen van Texel waarin ook het bijzondere Ecomare ligt. Hier kunt u naar de vogel- of zeehondenopvang, naar het zeeaquarium of gewoon wandelen in het fraaie natuurgebied. Richting De Cocksdorp komt u langs de golfbaan en het klimpark en als u nog wat hoger gaat eindigt u bij de karakteristieke rode vuurtoren van het eiland. Als u vanuit het vakantiepark richting het gezellige plaatsje Den Burg fietst, is het de moeite waard om ook even door te rijden naar de Texelse Bierbrouwerij. Eigenlijk kunt u overal op het eiland wel leuke plekjes vinden waar u makkelijk komt met de fiets. De wandelpaden op het eiland zijn erg rolstoelvriendelijk, dus wandelen kan ook. Natuurlijk kunt u ook met de auto het eiland verkennen, maar pas op dat u niet de mooiste plekjes voorbij suist.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.